Korunk egyik legidegesítőbb mindennapi problémájára kínálok ma megoldást egy szuperegyszerű, de annál praktikusabb karácsonyi ajándék formájában. Következzen az adventi sorozat legújabb epizódja, ami megoldást kínál erre: DIY ajándék
Ismerős?! Ha igen, akkor minden bizonnyal Te is örülnél lennél egy olyan szuper ajándéknak, ami átvágja ezt a Gordiuszi csomót. Majdnem szó szerint! Lássuk a szuper fülhallgató tartókat: 

  1. Csipeszekből ajándékot 

DIY ajándékNem kell sok dolog hozzá; festék vagy dekor tapasz, 2 db facsipesz és némi ragasztó. Szuper kísérőajándék, vagy apró figyelmesség lehet akár kollégáink, akár zenekedvelő barátaink részére.

  1. Kinder tojás reneszánsz

DIY ajándékHa gyerekeid vannak, bizonyára akad otthon egy ilyen klasszikus sárga, műanyag tároló. Ha nem, akkor javaslom, ruházz be egyre :)

  1. Egy darab filc és patent

DIY ajándékFiús fülestartót is készíthetünk, szinte még varrni sem kell! Persze ha merészebbek vagyunk használhatunk farmer anyagot, vagy akár bőrt is. Lányoknak cifrázhatjuk, cicás, nyuszis vagy akár karácsonyi témájú tartót is készíthetünk. 

DIY ajándék

  1. Boros dugó

DIY ajándék

Hányszor is mondtam, hogy mindenre jó?! Íme, egy újabb felhasználási módja, szuper fülhallgató tartót készíthetünk belőle.

  1. Plasztik kártya

DIY ajándék

Egy régi telefonkártyát, bankkártyát vagy ajándékkártyát egy kis odafigyeléssel átalakíthatunk ilyen szuper fülestartóvá. Ha éppen nem használjuk, a pénztárcánkban is pont elfér :)

A nem saját képeim forrásáért, további ötletekért látogass el pinterest oldalamra: https://www.pinterest.com/BalkonGaz/diy-f%C3%BClestart%C3%B3/