Fogalmazhatnék szofisztikáltan, hogy „menthetetlenül leköszönt a nyár”; vagy „az időjárás rohamos hanyatlásnak indult”, de mondjuk ki, úgy általánosságban csak sz@r idő van, na. Fúj a szél, reggel és este ocsmány hideg van, sokszor esik is valami hozzá. Ma mondjuk istenes, de tegnap.. a kedvem pont passzolt, gondoltam megteszem, amit megkövetel a haza, egy kis online vásárolgatással megpróbálom helyrebillenteni a mélyponton lévő kedélyállapotom. Tulajdonképpen remek ötlet volt, és bár egy fityinget sem költöttem, de nagyon jót derültem, micsoda haszontalan és borzalmas portékákkal próbálja a nyugati társadalmat ellátni a feltörekvő Távol-Kelet. Megosztom veletek, hátha szerzek vele néhány vidám percet :)

baki poén

 

Karvaly kesztyűt valaki?
Látom a képen, de igazából nem hiszem el, hogy ilyen van. Most tényleg.. minek?! Pontosabb, egyszerűbb és könnyebb ásóval dolgozni, mint kapirgálni 4-4 ujjal, nem? Vagy méteres műkörömhöz való? Túl öreg vagyok már.

baki poénÁsó művirághoz. Hiánypótló, és teljesen nélkülözhetetlen.
Jó, nyilván nem művirághoz ajánlják a terméket, de az illusztráció akkor is borzalmas, még alul középen a macska is csodálkozik.

baki poén
Ez egy újabb halál felesleges eszköz a kertésznek. Úgy is nevezném el, hogy haszontalan kerti szerszám. Mire használod, de komolyan? Lombot összeszedni egy kicsit talán körülményes, a kertedben pedig jóesetben nem dobálsz szét szemetet. Az erkélyen meg talán ez fokozottan is igaz, tehát nem érzem indokoltnak a termék létjogosultságát, bár nagyobb gyereket talán 5 percig leköthetsz vele. Legalább ingyen hozzád vágják, mert értelme nincs, de a szállításból biztosanjól megélnek.

baki poén
Ez is akciós. Kész szerencse. Életszerű, hogy tartasz otthon egy ronda, használt műanyag palackot egy ilyen tetővel egy kulturált locsolókanna helyett, nem? Ha meg szükségből palackkal kell locsolni, akkor nem vársz egy ilyen kupakra hónapokig hozzá; kiszúrod pár helyen a gyárit egy szöggel, és annyi. Nonszensz.

baki poénVan ennek spriccelős verziója is; ránézésre is praktikus; kényelmesen lehet biztosan használni ha legalább 3 kezed van.

baki poén
Hihetetlen jutányosan hozzá lehet jutni ehhez a valamihez. A gyakorlati hasznát egyelőre nem látom, de ennyi pénzért minimum kell tudnia poloskát irtani, mosogatni és hamut válogatni is. A szomszédok mindenesetre biztosan fel fognak fordulni a röhögéstől, ha meglátják!

baki poénLusta Dikk 2000. Ez is nagyon életszerű, látom lelki szemeimmel, ahogyan egy széken cipelem magammal a szerszámaimat a teraszon, és ha odaértem lerogyok rá. Nem tudom hogy csak az én anatómiám nem teszi lehetővé egyébként a sámliról ásást, és ez valakinek esetleg tényleg lehet praktikus – mea culpa, ha igen.

baki poénRanda fröccsöntött varnyú. Értem én, hogy a törpe már kiment a divatból, de ez rémes. Tényleg minek? Kinek?

baki poén
Ezt a remek licsiszedőt sem biztos, hogy a mi célpiacunkra fejlesztették, de az is, hogy a jól bevált szilvafarázásnál tuti nem hatékonyabb. Lehet hogy fel kellene dobnunk, készítsenek inkább erre valami hasznosat.

baki poén
Talán a képről nem egyértelmű, de ennek a közel sem egészséges színű photoshop epernek a magjait árulja a kereskedő (ingyen). Már tudjuk is szerintem, mit várhatunk a terméktől; de tulajdonképpen ha fizetne hogy elhozzam sem kellene. DE az biztos, hogy olyan növény magját, hagymáját amit evésre szánunk, csak és kizárólag ellenőrzött helyről szerezzük be, és a gyereknek eszünkbe se jusson ilyesmit odaadni.

baki poénSzeretnél egy ilyen fát? Vegyél 10 magot, és kend a hajadra. Ha szerencséd van, néhány dekád leforgása alatt lesz belőle valami, de nem sok az esélye. Kicsit amúgy IKEA feelingem van tőle, de annak a munkának azért lehet látni a végét, és van is hol reklamálni. Amúgy mekkora üzlet; cseréljük a sárkányfa magját ráfizettetéssel nyárfaszöszre!

baki poén
Íme, egy csodás edény, amiben tarthatsz krumplit, a tetejére pedig bármilyen növényt pakolhatsz. Zseniális! Köszönjük az ismeretlen photoshop mesternek a vidám perceket.

baki poén
Egy újabb merénylet a szomszéd rekeszizma ellen. Fröccsöntött csivava jutányos áron.

baki poénNa ez nem kerti, de igen kiváló eszköz, amivel semennyi helyet nem takarított meg az okos illusztrátor. Biztosan kellene egy ilyen a szekrényembe, ha már lehet kapni.

A szélesebb képalkotás kedvéért: a fenti informatív képernyőképeket én készítettem egy népszerű kínai piactér alkalmazásából (tehát a képek forrása a wish). Kérlek ha bármilyen hasonlóba belebotlassz, oszd meg velem mindenképpen a facebook oldalunkon!