Gyönyörű napsütésre ébredtünk, és egy újabb héttel közelebb a karácsony is. Megmondom őszintén, idén nem voltam jó, még egyetlen ajándék sincsen meg, csak a világmegváltó ötletek. Ha Te még mindig nem tudod, mit ajándékozz legjobb barátnődnek, de kicsit le vagy égve, ez a tipp most pont Neked való! 

DIY ajándék

Készítsünk egyedi kaspókat, bögréket ajándékba! Biztosan szuper a mostanában felkapott körömlakkos díszítős megoldás is, de szerintem van egy lényegesen egyszerűbb erre a célra, a porcelán filc. Nem nehéz beszerezni, a legtöbb hobbiboltban kapható, de webshopokban is többnyire 1.000 Ft alatt hozzájuthatunk. Bögrekínálatból sincs hiány, a nagy kék-sárga lakberendezési áruházban már 195 Ft-ért beszerezhetünk egy dizájnos alapdarabot.

Ha mindent megszereztünk, nincs más dolgunk, mint a megajándékozásra váró barátunk, szerettünk ízlésének megfelelően feldíszíteni a kiválasztott terméket. Nem vagyok ügyes rajzoló, így az üzenetes, írásos verziók közelebb állnak hozzám. Egy ilyen kaspónak például szerintem minden hobbikertész örülne: 

DIY ajándék

Rengeteg szuperegyszerű bögrés süteményreceptet ismerek, így jó választás lehet akár egy ilyen felrittyentése is. Kolisoknál biztosan nyerő :) főleg, ha a sütiből is csomagolsz mellé egy kis kóstolót: 

DIY ajándék

Persze kézügyesség sem feltétlenül kell, egyszerű geometriai formákra talán mindannyian képesek vagyunk. Trendi is, egyszerű is. Miért ne csináljuk? 

DIY ajándék

A gyártók utasítása szerint használhatjuk a filcet, a legtöbb művet hőkezelni sem szükséges, hogy mosható legyen. Alkotást követően csak ki kell várni a száradási időt, és már csomagolhatjuk is. Tudtok ennél egyszerűbbet?

A képek forrását, további ötleteket pinterest oldalamon találtok az alábbi linkre kattintva:  https://www.pinterest.com/BalkonGaz/porcelain-marker/